Obiekty konferencyjne

Wstępna rezerwacja/zapytanie
    Centrum Prasowe Foksal

Zobacz opis: Obiektu Sal konferencyjnych

Centrum Prasowe Foksal znajdujące się w Domu Dziennikarza jest jednym z pierwszych centrów multimedialnych w Polsce. CPF jest bardzo dobrze znane wśród dziennikarzy, ludzi kultury, biznesu, polityki oraz wśród środowisk twórczych. Jest to miejsce prestiżowe i wyjątkowe.

W CPF organizujemy konferencje prasowe, szkolenia, uroczystości oraz debaty polityczne. Do Naszych Klientów zaliczamy również instytucje, które reprezentują Unię Europejską, ale to nie wszystko- realizujemy też zamówienia indywidualne, takie jak pokazy mody, uroczystości okolicznościowe, gale jak też seminaria naukowe.

CENTRUM PRASOWE FOKSAL to miejsce wyjątkowe na organizację Twojego wydarzenia!

Przekonaj się sam!

U nas możesz zorganizować konferencję z udziałem nawet 200 dziennikarzy, tradycyjne spotkanie biznesowe i kameralne spotkanie w klubowych warunkach.

Nasze zasoby umożliwiają organizację konferencji w trybie natychmiastowym włącznie z powiadomieniem dziennikarzy, zapleczem foto i wideo oraz podstawowym cateringiem.

Centrum Prasowe Foksal chętnie zorganizuje dla Państwa catering. Oferta cateringowe znajduje się tutaj.

Nazwa Wymiary Układy (ilość miejsc)
Sala A Pow.: b.d.
Podkowa: 46 osób
Teatralny: 200 osób
Kinowy: 220 osób
Inny: 70 osób
Sala B Pow.: b.d.
Teatralny: 50 osób
Podkowa: 24 osób
Inny: 20 osób
Sala C Pow.: b.d.
Teatralny: 30 osób
Podkowa: 20 osób
Inny: 15 osób

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Usługi konferencyjne | Dodaj Obiekt/Salę | Newsletter | Regulamin | O nas / Kontakt

© 2019 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.